Covid-19 Security Host

In alle bedrijfssectoren zijn de Covid-19 maatregel hard aangekomen. Met name de aanpassingen in de samenleving vergt nog steeds een uitdaging.

De  i 4 Care Security Consulting & Support covid-19 security host 1,5 meter zijn getraind op de inzet conform de telkens veranderende noodverordeningen en de daarbij horende regelgeving dan wel adviezen die bijna wekelijks worden aangepast / gewijzigd.

Het handhaven van de 1,5 meter regel is niet alleen cruciaal voor het beschermen van de volksgezondheid en economische stabiliteit, maar ook een randvoorwaarde voor organisaties om te kunnen functioneren.

De Covid-19 security host 1,5 meter draagt bij aan het voorkomen van de verspreiding van Covid-19 en zorgt daarmee voor een gezonde werk- en leefomgeving.

Het werkgebied van de Covid-19 security host 1,5 meter is iedere plek waar veel mensen samenkomen. Denk aan kantoorgebouwen, winkels en ziekenhuizen, maar ook aan musea, theaters, bioscopen en horecagelegenheden. Overal waar groepen mensen vrij moeten kunnen bewegen is aanwezigheid van een Covid-19 security host 1,5 meter essentieel.

De Covid-19 security host 1,5 meter is een Hospitality host met een security achtergrond. Deze weet dus om te gaan met wet en regelgeving zonder dat dit ten kosten gaat van de Hospitality van uw organisatie.

Contact

i 4 Care Security Consulting & Support
Laan van Waalhaven 101
2497 GK Den Haag

+31 (0)70 406 20 36

Meer info