i 4 Traffic Solutions

i 4 Traffic Solutions is uw partner als het gaat om verkeersbegeleiding bij bouw- en infrastructurele werken of bij evenementen. Want u wilt toch ook dat de veiligheid van uw medewerkers, het verkeer of de gasten optimaal wordt geregeld?

Als u samenwerkt met i 4 Traffic Solutions hoeft u zich geen zorgen te maken over een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. Het verbindend element in genoemde verkeer situaties zijn onze mensen. Onze medewerkers staan 24/7 en 365 dagen per jaar klaar om u te ontzorgen op gebied van infra- en verkeersvraagstukken. i 4 Traffic Solutions verkeersregelaars hebben een landelijke aanstelling. U kunt onze verkeersregelaars inzetten voor:

  • Calamiteiten
  • Wegwerkzaamheden
  • Storing verkeersregelinstallaties
  • Ontregelde verkeerssituaties bij evenementen
  • Tijdens (wegen)bouw werkzaamheden

Onze verkeersregelaars leiden wij intern op. i 4 Traffic Solutions verkeersregelaars zijn herkenbaar door middel van de vereiste kleding en daarnaast beschikken zij over portofoons en waarschuwingstoortsen.

i 4 Traffic Solutions is een totaalleverancier op veiligheidsgebied. Naast verkeersregelaars en verkeersbegeleiders, ondersteunen we elke organisatie bij alle veiligheidsvraagstukken.

Contact

i 4 Care Security Consulting & Support B.V.
Laan van Waalhaven 101
2497 GK Den Haag

+31 (0)70 406 20 36

Meer info