Over ons

Bij i 4 Care Security Consulting & Support staat de veiligheid van uw bezoekers, gasten, sporters, artiesten of sprekers natuurlijk voorop. U wilt er zeker van zijn dat de beveiliging aan alle wettelijke eisen voldoet, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid en zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de beveiliging en crowdmanagement.

Wanneer u voor i 4 Care Security kiest, gaat u voor kwaliteit. De beveiligers van i 4 Care Security zijn toonaangevend en zorgvuldig geselecteerd op basis van kenmerken en kwaliteit zoals het hebben van een stabiele persoonlijkheid, zelfstandigheid maar ook in teamverband kunnen werken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en daar waar nodig initiatief nemen. Deze persoonlijkheidskenmerken stellen onze beveiligers goed in staat om u als klant op maat te kunnen adviseren, te begeleiden, ongerechtigheden tijdig te signaleren, te controleren en optimaal te beschermen.

Oog voor beveiliging, wij denken echt aan alles! i 4 Care Security gaat tot het uiterste om te zorgen voor de beste beveiliging. Wanneer bepaalde aspecten voor uw bedrijf belangrijk zijn, zal i 4 Care Security zorgen dat onze dienstverlening hierop aansluit op de door u gewenste manier.

Door onze integere aanpak, onze flexibiliteit, veelzijdigheid en betrouwbaarheid gaat i 4 Care Security voor een langdurige samenwerking met u. Veiligheid is een product waarbij de i 4 Care Security specialisten ook voor u een oplossing hebben. Onze doelstelling is om klanten op een verantwoorde wijze maximaal te ontzorgen op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Contact

i 4 Care Security Consulting & Support B.V.
Laan van Waalhaven 101
2497 GK Den Haag

  +31 (0)70 406 20 36

Meer info
i 4 Care Security Consulting & Support (2)

Over Peter Burgwal

Inmiddels ben ik ruim 35 jaar werkzaam in de beveiligingsbranche waarvan ik 12 jaar in Spanje werkzaam ben geweest. In deze 35 jaar heb ik vele facetten van de beveiliging doorlopen en heb ik al mijn diploma’s en certificaten behaald.

Sinds 2018 ben ik de uitdaging aangegaan en zag ik diverse kansen in het opstarten van een eigen onderneming.
Ik ben er trots op dat we nu dagelijks met ruim 40 collega’s een groot aantal opdrachtgevers van dienst zijn, samen met een sterk managementteam proberen we elke opdracht zo goed mogelijk uit te voeren!