Trouw- & Rouwbeveiliging

Trouw- en rouwbeveiliging is noodzakelijk geworden. Het is erg triest, maar criminelen maken steeds vaker misbruik van het geluk of verdriet van de medemens. Ook houden criminelen geen rekening met emotie. Criminelen worden steeds creatiever, door gebruik te maken van social media of via advertenties zoeken zij hun doelwit uit.

Hoewel de ene gebeurtenis het uiterste is van de andere gebeurtenis, hebben beide dezelfde risico’s. Het verliezen van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Schades door inbraak en diefstal, uit huizen en auto’s van mensen die naar een huwelijksfeest of naar een rouwbijeenkomst zijn, geven een domper op de vreugde of vergroten het heersende leed. Wij van i 4 Care Security begrijpen als geen ander tot wat voor een gevoelige en delicate situatie dergelijke crimineel gedrag kan leiden, omdat het een aanslag is op een plezierige of verdrietige gebeurtenis.

Buiten de materiële schade heeft een inbraak zware impact op de veiligheidsbeleving van slachtoffers of nabestaanden. i 4 Care Security kan in overleg met de familie of andere verantwoordelijke op gepaste en gedistingeerde wijze ervaren en door juiste gescreende beveiligers inzetten. Onze beveiligers onderscheiden door begrip, integriteit en vakkundigheid.

Bij een uitvaart waarbij emoties hoog op kunnen lopen kan het zijn dat er ook tijdens de condoleances periode en het rouwcentrum of tijdens de plechtigheid/uitvaart beveiliging nodig is. Onze deskundige en representatieve beveiligers zullen tijdens een uitvaart op de achtergrond preventief aanwezig zijn en indien nodig bij hoogoplopende emoties/ ongewenst bezoek of een grote toeloop repressief optreden. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het moment en zullen de beveiligers zeer discreet te werk gaan.

Contact

i 4 Care Security Consulting & Support
Laan van Waalhaven 101
2497 GK Den Haag

+31 (0)70 406 20 36

Meer info