Zorg Security Host

Elke specifieke sector kent zo zijn eigen beveiligingsuitdagingen. De kans op geweld en (medische) calamiteiten is in een zorginstelling altijd aanwezig. Een zorginstelling is een plek waar vaak een brede doelgroep toegang toe heeft. Van hulpbehoevende mensen tot ouderen en van dakloze mensen tot mensen die woonbegeleiding nodig hebben. Door veel verschillende mensen die zich in verschillende situaties bevinden, is de kans groot dat begeleiders, personeel of bezoekers te maken krijgen met heftige emoties die met situaties of karakters gepaard gaan, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. Een paar extra ogen, een stevige persoonlijkheid met een gastvrije uitstraling en een luisterend oor; het draagt allemaal bij aan de veiligheid van uw medewerkers, uw cliënten, bewoners en bezoekers. De zorg security hosts van i 4 Care Security staan 24/7 klaar om de veiligheid binnen uw zorginstelling te waarborgen.

Zorg Security Host inhuren voor uw zorginstelling:

Een zorginstelling is vatbaar voor diverse veiligheidsrisico’s en het welzijn van personeel, cliënten en bezoekers. Het minimaliseren van risico’s is dan ook van groot belang. i 4 Care Security Consulting & Support leveren zorg security hosten met de nodige ervaring en diploma’s. Onze zorg security hosten zijn gecertificeerd voor o.a. ‘Omgaan met Agressie’ en ‘Conflicthantering’ en in het bezit van een geldig EHBO en of BHV diploma aangevuld met AED. De zorg security host is laagdrempelig benaderbaar, representatief en heeft een security-awareness mindset. Daarbij is de zorg security host behulpzaam, en gericht op goed gastheerschap maar hebben oog voor veiligheid. Door hun proactieve houding en hun actieve optreden zorgen zij ervoor dat een veilige omgeving gecreëerd wordt of dat een situatie hier snel weer naar teruggebracht wordt. Doorgaans leidt dit tot een beleving van gastvrijheid en veiligheid, waardoor er minder vaak heftige reacties ontstaan. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in de zorginstellingen.

Wat doet een zorgbeveiliger?

Iedere zorginstelling is anders en vraagt om een eigen aanpak. Onze zorg security host zijn getraind op de meest onverwachtse situaties. De werkzaamheden van een zorg security host variëren van het bemannen van de ontvangstbalie, monitoren van camerabeelden en ingrijpen bij risicovolle situaties tot onderdeel uitmaken van het BHV-team.

Maar ook erg belangrijk is de Hospitality of wel de Gastheer of Gastvrouw zijn het ultieme gastvrijheidsgevoel voor uw cliënten, personeel en bezoekers creëren wanneer de situatie het toelaat

Contact

i 4 Care Security Consulting & Support
Laan van Waalhaven 101
2497 GK Den Haag

+31 (0)70 406 20 36

Meer info